Min son/dotter

2008-06-14 @ 16:14:08

Hej allihopa. Jag tänkte bara göra ett förtydligande .
Mina barn kommer inte att visas upp på denna blogg.
Givetvis kommer nära och kära att få ett och ett annat mail innehållande en bild men inte ut till allmänheten via bloggen.

Där går min gräns.

För nu iallafall.

Ha de

// D

Kommentarer
    Postat av: gahabbi

    Jag fattar. Och fattade när jag fick ett mail av din fru. Jag började direkt ta bort foton jag lagt ut av min egen avkomma på nätet. Det är rätt, vill hon lägga ut bilder får hon göra det själv. Iallafall "fel" bilder.



    Du har fått en helt underbar son. Jag blev gravid när jag såg honom. Han är superfin och bilden är superbra tagen. Plåta ihäl dig!

    Och låt frugan få sova en natt!!! Gode gud snälla gör som jag säger nu då... Tryck in öronproppar på henne, baxa ut henne någonstans där det är bekvämt och där hon inte hör eller ser er, och kör bebisunderhåll en natt. Bara du, S är bannlyst. Övertala henne om att du kan allt det där redan, bebisar är din deal lixom (även om du inte fattar ett skit) Ta ersättning, vagga runt, kör runt med bilen, bara du låter henne få sova!! Man blir kokko utan sömn. Det är det viktigaste och bästa du kan ge henne! Du kan vila på jobbet sen. Ge henne en åtta-tio timmar, kör i skift. Det är skitviktigt, gör NU som jag säger!!!! Snälla?

    //Gabbi

    Postat av: Anna

    Tycker att du kan skicka lite bilder på lillebror :)

    Postat av: Anna

    Tycker att du kan skicka lite bilder på lillebror :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: