Akta er!

2007-05-31 @ 21:28:47

Satt och läste tidningen idag på jobbet. Där stod att man blir dum av att GI-banta!? Okej, tack då vet jag. Foppatofflorna kan ge cancer så kasta dem eller låt bli att köpa dem. Gå smartare med hjälp av vår expert?? Vadå gå smartare? Akta dig för det och gör inte så för då löper du stor risk att dö!!! Handla rätt. Köp NU.

Överallt kan man läsa om detta skit. Känns som om svenska folket är dömda till fördärvet och håller på att utplånas om vi inte gör som kvällstidningarna skriver. Fan , jag vågar snart inte handla mat eller åka till jobbet. Tänk om jag  råkar passera en gammal ek som står där och avsöndrar nåt gojs som hamnar på min bil och sedan dör jag! Eller än värre om jag inte handlar rätt i butiken..HJÄLP, behöver potatis, men vad skrev dom nu igen..Ät inte potatis som,,,,Äh jag tar ris idag:). Handla miljömedvetet och rädda världen. Och det senaste för kvinnor är att om dom äter kött dagligen så kan risken öka för canser med 64%. Hur fan vet dom det?
Tänk att det finns folk som tjänar storkovan på att komma på att man kan kanske få migrän om man äter ost!
Sprit är farligt, stopp drick inte det.. Och du där med rollatorn, ja du med lila hår, akta dig så du inte får sladd, den rollatorn är inte trafiksäker,, GÅ HEM!

Så allvarligt talat. Känner att det får räcka nu med all denna ropavarghysteri. Jag handlar det jag behöver utan att känna oro. Äter det jag vill och jag lever.Tänker på miljön trots att jag har en gammal bil.
Snusar en snus och det är gott trots att det inte är bra.
Med andra ord så tar jag del ,men det rinner utanpå. Känns tryggt att vara trygg i denna farliga värld.

Och den ständiga frågan i mitt huvud lyder: Varför säljer man alla dessa produkter om dom är så farliga??

Ge mig ett svar ,,,,om ni törs:)

// D

Flitig en saga blott

2007-05-31 @ 09:45:52

Har upptäckt myror under huset!! Dom små energiska krypen kan göra mer skada än nytta.. Eh vad gör myror mer än är förresten? Har hur som helst ringt saneringsfirman som kommer och besprutar hus och hem mot krypen.
Frågade om dom inte kunde bespruta vår brevlåda oxå så att räkningarna försvann.. Men det kunde dom fan inte:)

// D

Gäääsp

2007-05-31 @ 06:15:02

Fattar inte hur trött man kan bli. Klockan är tidigt och kaffet är på g här på jobbet . Innan jag drar igång med allt måste jag ha mitt kaffe. Slitigt att stiga upp idag.. Blir bara värre varje morgon.. Måste ha fredagkväll nu med en härlig helg framför mig.
Honan kom uppi morse och sa åt mig: Skall inte du jobba idag? *ler*  Fan jag kan inte öppna ögonen zzzzzZzzzzzzzzz

// D

Ro hit med lite semester tack!

2007-05-30 @ 22:00:26

Känner att det är dags nu för lite semester.Planerna på huset var att allt skulle bli klart INNAN min semester...
Känns som om jag får jobba på ändå.. Kan ju ha planerat det hela uppåt väggarna..

Hade tänkt mig en lugn fin sommar med bad och bus..

Har ni planerat något speciellt i sommar gott folk??

// D

På begäran! Ont? Ja regelv(ä)rk

2007-05-30 @ 21:35:41

image179


image180


image181


Nu dags för takstolar och full rulle. Inget regn i sikte får vi hoppas. Sedan mäta ut för fönster och lite sånt. Har ju ritningen i skallen så det är en dag i taget.
Har honan hemma i helgen och då är det dags att umgås lite.

// D

Kamerakreativ

2007-05-27 @ 19:09:29

image173
Syrendoft

image174
Syrendoft vit

image178
Oväder på g

image177
Staket

image176
Landning


// D

Slit

2007-05-27 @ 16:45:51

Då är gräset klippt och röjsågen välanvänd. Släpet är fullt med grejor sedan toarivningen. Är stel i kroppen nu. Tösen och jag har haft en fin helg trots allt. Hon åker strax hem. I morgon stundar vardagen igen med jobb och kaffe.

// D

Klibbsöndag

2007-05-27 @ 11:32:50

Varm ute idag. Knappt någon sol men det är en sån klibbig åskvärme så man blir svett bara man tänker på att gå ut.
Snart kommer honan och killarna hem hoppas jag. Men innan dess skall jag bygga en hundvänlig trappa så att killarna kan ta sig in lätt. Många tankar idag om hona ,hundar ,hus och hem. Men men. Nu stundar en sen frukost ute i klibbvärmen.

Hej hopp

// DD

Tvättstrulelördag

2007-05-26 @ 15:54:08

Hämtade tösen i går. Och eftersom vi inte har dass i huset valde vi att låna min gode vän Andräjs lägenhet. Men jag är ju inte van vid varma lägenheter och gorm och skrik utanför mitt fönster så det blev en intressant kväll.
Vi tillbringade kvällen i soffan med lite popcorn och en film. Utanför vräkte regnet ner och blixtrarna avlöste varann i en rasande takt.
I morse tog jag tvättstugan i besittning och tvättade upp allt vi hade i tvättkorgen . Och under tiden sprang det en kvinna fram och tillbaka och frågade mig hur det gick och om det var en maskin ledig. Artig som jag är förklarade jag snällt att jag använde bägge maskinerna och att hon fick vänta. Efter en timma gick jag ner igen och tömde och kastade in tvätten i tumlaren. Gissa vem som glider in med ett leende då? Jo just det, kvinnan som tvunget skulle tvätta nu nu nu. Min tvätt var ju ren så jag sa visst kan du ta en maskin medan jag torkar min tvätt. Då for hon ut och hämtade den största tvättkorgen mitt öga någonsin skådat . I en rask takt fyllde hon maskinerna till bristningsgränsen och då kände jag att jag hade fått nog. Packade ner den våta tvätten i kassar och förklarade för kvinnan att hon kan ta hela tvättstugan för nu går jag. Men ska du inte torka den då sa hon? Nej jag åker hem och hänger den i trädgården sa jag och hörde själv hur dumt det lät. Trädgård? Hem? Bor du inte här sa hon. Nej sa jag. Men vad gör du här då ?? Tvättar.. lite sa jag och öppnade dörren som skulle leda mig ut från detta elände.
Vänta sa hon, låt mig hjälpa dig ut. Nej det går bra sa jag , Hon lyssnade inte utan tryckte sig förbi mig för att hålla upp dörren. Sen sprang hon upp och öppnade nästa dörr och undrade om jag behövde mer hjälp. Nej tack det är bra hörde jag mig själv säga och med stora kliv skyndade jag mig till bilen för att andas ut .
Ville bara tvätta min tvätt i lugn och ro..
Konstigt hur man vänjer sig vid bekvämligheter och sin lilla jordplätt. Är en hemmakatt och stannar helst på tomten. Visst är det gott att komma iväg ibland , men inte att behöva nyttja andras saker för att klara sig själv.

Snart är badrummet klart och då skall här firas..

Kvällen blir lugn och en stadsrunda med kameran är inbokad..

Trevlig kväll önskar jag er alla där ute:)

// D

High On You

2007-05-24 @ 21:34:00



// D

Spector:-) Samson

2007-05-24 @ 21:29:24



// D

Eh vänta nu lite:)

2007-05-24 @ 20:00:12

Hade nog inte räknat med ett speciellt stort badrum. Allt är ju större än det vi hade innan.Räcker ju om jag kan in och joddla en sväng. Men nu måste jag ringa kakelgubbsen och kolla tilläggspriser...  Blir nästan dubbelt så stort som det är tänkt från början... Måste nog ut och rita mäta och fundera en stund.....Hallen skall ju även den få sitt... Honan är fortfarande på rymmen av kaosartade renoveringsorsaker:) Men nu behöver jag en kvinnas syn på detta.... HJÄÄÄÄLP:)

// D

Badrumstankar i sinnet

2007-05-24 @ 19:45:49


image164

image166

image167

// D

Gäääsp

2007-05-24 @ 18:36:27

Känner mig trött och sliten idag. Tror det är knallpulver i de mörka molnen som sveper in över det lilla rosa huset.
Skall bara ta det lugnt idag och bara vara. Tog en bild också då jag kom hem från jobbet.
Lite har hänt iallafall:)


image162

Det kommer nog att bli en lite lustig vinkel med tanke på att det sitter ett fönster på ovanvåningen som jag inte vill ta bort. Måste ha lite ljus i rummet .
Men det blir nog bra och vill man i framtiden ha en fin balkong där uppe så passar det bra:)

// D

Onsdagskväll.

2007-05-23 @ 20:54:09

Jobbat sen sex i morse och kom hem strax innan åtta i kväll. Huset är kvavt och pissigt. I morgon börjar hammaren höras över nejden. Då jag tittar ut över tomten blir jag less. Virke och grejor överallt. Skall bli skönt och kul då detta är över. Men bra blir det säkert. Nej , nu kör jag till jobbet och tar en dusch och en slurk kaffe.
Sen en tur till havet för att rensa skallen och sen hem igen och zzzzova.

// D

Kärlek är soft

2007-05-21 @ 20:10:14

Vill luta mig tillbaka, vill blunda, och inte bara vara för en stund.



// D

Bränn bränn bränn

2007-05-21 @ 18:59:46

image158Då är det gjutet och väntan råder på att det skall "bränna".

I morgon kommer virket till vårt bygge. Hoppas att det blir bra nu. Och att lastbilen inte kör ner våra grindstolpar som sist det byggdes på tomten.
Förhoppningsvis spikas regelverket till väggarna under tiden som betongen bränner, vilket i sin tur innebär att stommen står klar i början på nästa vecka:)

Håll tummarna så skall jag hålla MIG :) oh gud, ge mig ett dass please:)

// D

Måndag

2007-05-21 @ 18:28:56

Tystnaden talar sitt tomma språk
Nånstans i världen så vankas det bråk
Jag sitter på stenen i skogskantens bryn
och tittar på månen den vackraste syn
allting är tyst och inget mig stör
och ingenting finns som jag kanske bör
Nej här är så stilla och lugnt må ni tro
vill jag här stanna? vill jag här bo?

// D

Men in Black

2007-05-20 @ 19:53:27

Tänkte att jag skulle visa hur jag såg ut idag:)
Dopet gick bra och mätt är jag med.

Så fort jag kom hem så slängde jag av mig kläderna och drog på mysdräkten och klippte gräset.
Tomt i huset i dag med.... Saknar honan och killarna .....


image157

// D

God morgon

2007-05-20 @ 11:21:38

Söndagsmorgon med kaffe och ostmacka är trevligt. Solen gassar ute och nu skall jag se om jag inte kan få tag på snickaren . Gäller att passa på då solen tittar fram.

Var ute i går med en god vän och hans tjej. Trevligt . Skall ringa honom nu och höra hur han mår:)
Strax bär det iväg för barndop..

Ha en mysig dag

// D

Honan är just :

2007-05-19 @ 20:19:07



// D

Snart så zzzzzzzZZZZZ

2007-05-19 @ 19:01:17

image155

// D

Lördagen som snart varit

2007-05-19 @ 18:57:38

Sitter här vid min dator och lyssnar på lite soft musik. Regnet knastrar mot mitt lilla fönster vid min sida. Tomt i huset denna helgen då tösen är hemma och honan och hundarna är i skåneland. Snickaren har inte kunnat gjuta plintarna till bygget på grund av allt regn. Skönt att komma till jobbet på måndag så jag slipper sitta här själv med ett tomt hus utan dass.
I morgon är det dop . Skall klä mig i det som finns. Troligtvis svarta byxor skjorta och slips:)

På bottenvåningen sprakar min brasa i kaminen och värmer gott. Satt innan och stirrade in i lågorna och kände hettan mot mina kinder. Åkte och lämnade in tipset innan idag. Måste försöka hitta fröken fortuna. Råkade kasta ett getöga på dagens löpsedlar. Halva världen svälter och här skriver man om att det finns tjejer som stöter på Mona Sahlin. OCH. Låt dom göra det då. Vad skulle det göra om hon så skulle springa naken med en annan kvinna på ryggen... Tankarna rusar i min skalle idag då det finns tid över. Är inte van vid att inte göra något.
Här händer inte så mycket just nu. Det enda som har hänt är att jag sprang på denna tjejen igår på pizzerian.



// D

Sex

2007-05-18 @ 18:55:25

Nu skall jag äta en pizza efter dagens slit. Och det ska bli så ssssssssmaskigt.
Pizzan äts i gott sällskap i form av sys och hennes karl.

Önskar att Honan var hemma med.... Saknar henne så..

// D

Tillbaka från Oslo

2007-05-18 @ 16:59:18

Då har jag varit och tittat på hur vårt grannland firar sin stora dag. Går inte att beskriva med ord vilket dundrande partaj detta är. Har varit en fin resa och kameran var såklart med. Här kommer ett par exempel.

image149

image150

image151

image152

image153

image154

Vädret var soligt och Oslo gav järnet denna fantastiska dag.

// D

Jag har gjort mitt!!:)

2007-05-15 @ 22:14:46

image148
Då har jag slitit vad jag skall. Nu överlåter jag allt jobb till dom stora grabbarna:)
Nu skall jag vila! Det är jag värd:)!!!

image144
Utgrävning pågår!


image145
Actionbild


image146
Tävling: Kast med stor sten!


image147


// D

OJ

2007-05-14 @ 19:47:53

Då har jag lagt ned vårt badrum till grunden med allt vad det innebär!
Fick ta min systers kille till hjälp med vattenledningarna.
När vi höll på som bäst med att knacka bort betonggrunden så råkade jag dra till mig en sylvass klinkerplatta rakt in i mitt knä!!!
Kände dock ingen smärta men då min systers killa sa att det där får du nog sy så for jag in i köket och drog av mig byxorna...
Ett par centimeter långt och lika djupt snitt strax under mitt vänstra knä......
Blödde ner allt jag kom åt i köket....
Har nu tejpat hela mitt knä och hoppas nu på att slippa åka in och sy!!!


Annars har allt gått bra:

// D

Brakskit??

2007-05-14 @ 19:41:45

Har nu konstaterat att man inte kan äta hårt kryddad tacos när man bor på landet!!!

image141

// D

Kaos och allmän rivning

2007-05-14 @ 14:51:32

Nu river jag SKITEN. Eller toan där vi satt och sket. Håll alla tummarna för mig och sänd styrka och framgång till mig..
Det behövs.....Suck
Bilder kommer

// D

Kamerabus

2007-05-13 @ 10:03:05

Satt och trixade lite med kameran igår kväll. 


image139

Resulterade i att jag nu skall lära mig att skriva spegelvänt med hjälp av en lampa:)

// D

Skojsigt värre:)

2007-05-12 @ 20:51:19

Kolla in denna

Väl värd ett besök:)

// D

Dagens låt

2007-05-12 @ 14:11:58



// D

Dagens stora händelse

2007-05-12 @ 12:12:27

Nu skall jag ut och klippa gräsmattan gott folk. Tösen har pollenallergi så hon får vara inne under tiden.
Vill ha en åkgräsklippare men det är ju inte precis gratis med såna. Funderade lite skämtsamt om jag inte skulle asfaltera hela skiten och måla det grönt:)

// D

God morgon

2007-05-12 @ 10:04:52

Lördagsmorgon och sovmorgon. Gott att få sova tills jag vaknar utan telefoner och annat som stör min skönhetssömn. Mulet väder och kylig vind idag med. Och i kväll kommer vi att sitta vid dumburken för att heja friskt.
Hör min kaffebryggare ropa till mig nu så vi hörs;)

// D

Till Honan

2007-05-11 @ 21:01:07



Älskar dig

// D

Sommarplåga???

2007-05-11 @ 20:59:17



// D

Halloj

2007-05-11 @ 20:55:10

Lörda

gen närmar sig. Tösen och jag bänkar oss snart inför fredagsfilmen som vu inte vet namnet på ännu.
Vi dukar fram lite tända ljus och kaffe till mig och the till henne. Brer oss lite goda mackor och bara njuter av vår lediga tid tillsammans.
Honan är nu i skåneland och inmundigar lite saltstänk från havet. Önskar att jag vore där.
Helsingborg är en vacker stad med ett hyfsat tempo jämfört med lilla hålan i blekinge.

Ha en trevlig kväll

// D

Isbjörnsfadder

2007-05-11 @ 08:06:42

Visste ni att man kan bli isbjörnsfadder?

// D

Fredagstrött

2007-05-11 @ 07:42:01

Här har ni en kille som är som ett vrak idag. Sliten som en oxe släpade jag mig ur sängen med mosiga ögon. Nej jag har inte festat. Är bara sååå trött idag. Tror att det är dags för lite semester snart.

Dagens fråga: VAD SKALL DU HITTA PÅ FÖR KUL I HELGEN?

Ha en underbar fredag:)

// D

Kommer ni ihåg honom:)

2007-05-10 @ 21:06:10



// D

Snickarmage

2007-05-10 @ 20:46:01

Har inte hört av snickaren på ett par gagar nu och jag började bli lite orolig för mitt bygge. Ikväll ringde han och förklarade sig med att han hade fått gokartbajs och höll på att skita ihjäl sig:) Ja du sa jag , det är ingen tåga i dagens snickare som inte pallar för en frostnatt. Vi skall träffas till helgen och skriva papper på bygget iallafall så att allt blir rätt. Tösen kommer till helgen och det blir kul som vanligt. Honan ser jag först sent på lördag kväll:(
Nu skall jag handlöst kasta mig i lusasken och sova ett par timmar innan tuppen galer i mitt öra igen..

// D

Rätt svar på Gissa djuret:)

2007-05-10 @ 20:14:05

Veckans grattis går till "Frugan" som gissade helt rätt. Grattis :)


image138

// D

Höstväder

2007-05-10 @ 14:56:13

Vart tog solen vägen? Regnet öser ner och det blåser isbitar. Har jobbat idag efter jobbet åkte jag hem till hundarna och tog en runda med dom. Nu sitter jag på jobbet igen och skall jobba lite till . Vi har ett möte på jobbet ikväll och allting måste bli klart tills dess.
Snart helg och förhoppningsvis lite solglimtar. Gräsmattan måste bli klippt till helgen innan vi får ta fram lien:)
Honan skall inte vara hemma tyvärr i helgen så det blir tomt utan henne. :(

// D

Min vän

2007-05-09 @ 17:14:50

Fick en bild av min vän idag. Denna killen är värd att publiceras på bloggen... Så det så!!

image137

// D

Mat!!

2007-05-09 @ 15:51:24

Honan jobbar och jag skall ha maten klar när hon kommer hem.. Öppnade frysen och kikade in!!??!!??
Jordgubbar och blåbär och en hög med frysklampar. HJÄLP!!
Vad göra??? Man som jag är så löser jag detta enkelt genom att tömma alla våra lådor på ingredienser.
Det blir en tonfisksås med currysmak , ananas och sallad och pasta. Äter hon inte detta så får hon vara utan...
Problem löst..

Kul att laga mat.

Och till er som inte vet vad och hur ni skall göra så kommer dagen tips här: http://www.tasteline.com/

// D

Påminnelse

2007-05-09 @ 15:43:12

Ni vet väl att ni kan adda mig om ni vill. [email protected]

// D


Blogg sys

2007-05-09 @ 15:30:02

image136

Tänkte att jag skulle visa upp min syster på bloggen.
:)

// D

Johan Glans humor

2007-05-09 @ 15:21:30



// D

En halv liter tack

2007-05-09 @ 14:43:56

Tog med min kära syster på en runda innan idag och under resans gång stötte vi på en tjej som sålde jordgubbar.
Syrran skrek STANNA bilen ,,,,jag skall ha en liter jordgubbar, här har du en tjuga sa hon:)
Visst sa jag och drog handbromsen och klev ut ur bilen med väldiga steg mot den lilla tjejen som satt i jordgubbekiosken. En liter jordgubbar tack , vad kostar dom? Eh sa hon , det blir två såna här lådor.  28 kronor  sa hon raskt med ett försäljarflin på läpparna. Bra pris för jordgubbar så här års, en liter skall jag ha!  Det blir 56 kronor sa hon!!!!!
Stopp nu utbrast jag!!! 56 spänn för en liter? Du sa ju 28!!!
Ja men vi säljer SVENSKA jordgubbar och lådorna är på en halvliter.
Då tar vi det från början sa jag.... Hej , jag vill ha en halvliter jordgubbar tack!!

Hon log mot mig och undrade säkert från vilken planet jag kom ifrån. Skit samma. Dom smakade underbart.
Sedan kom jag på att jag har valt fel bransch. Skulle blivit dräng och krängt gubbar hela dagarna:)

// D

Badrum

2007-05-09 @ 14:33:37

Har fått ett önskemål om att få se en bild på vårt nuvarande badrum!

image135

Varsågoda gott folk.

// D

Gissa djuret

2007-05-09 @ 14:28:11

Vad är detta för djur? Fångade det i flykten.
image134

// D

Gult hav

2007-05-09 @ 14:26:40

Tog en sväng med bil och kamera idag för att fota det gula havet. Doften kan ju inte fångas på bild så jag säger bara underbart.

image131

image132


image133

// D

Sov dax

2007-05-08 @ 21:27:00

Har jobbat mina tretton timmar idag med full aktivitet. Känner mig uppskruvad som en fjäder. Svårt att varva ner riktigt. Har många bollar i luften nu.. Skall rasta de två djuren nu och sedan lägga mig raklång i sängen och räkna cocosnötter... Sov Gott alla ni där ute.....

Hörs och syns

// D

Tisdagstema Vänner

2007-05-08 @ 20:41:44

Känner mig tvingad att visa upp de tre vännerna här hemma från i vintras.

// D
image130

Mina mått räknat

2007-05-07 @ 22:07:26

Jag sitter och ler då jag tänker på hur ni kära läsare får läsa om ett sketet badrum mitt ute i ingemansland.
Men INNAN ni slutar att läsa skall jag berätta hur jag ser på det hela..
Tänk er ett badrum på 1.25m X 2.0m och i detta utrymme placerar vi ett badkar alá 60tal fastmurat i golv och väggar. Tryck sedan dit en skithusstol och ett BLÅTT handfat och den berömda tvättmaskinen från helvetet så får ni kanske en bild i ert huvud!?
Jag å andra sidan är en fullvuxen gnagare på 2 meter och såpass bredaxlad att  jag får gå in på sidan för att kunna slå ner röven på ringen. Alltså gå in och backa ut.
Undrar hur folk såg ut förr? Husen var lägre och man isolerade med mossa och kletade fast tidningspapper på väggarna. Och fan vet hur dom tänkte när dom byggde vårt tillbyggda badrum?? Antingen var han en tvärhand hög och hade ett ögonmått som en nykokt potatis. Och all denna betong som var ett billigt byggmaterial förr.
Kommer att slå mig medvetslös innan jag får ut badkaret vid rivningen. Tog ett vägg till väggmått och upptäckte att badkaret gick in lite i väggen på bägge sidorna!! Man har alltså placerat detta trevliga blytunga badkar på backen för att sedan bygga ett minimalt badrum runtomkring....Suck...
Men har man gett sig in i leken får man leken tåla!! Rapporter kommer så småningom. Om inte tidningarna och äntligen hemma får nys om eländet och kommer hit....STOPPA pressarna, nu river han skithuset i det lilla rosa huset:)

image129
// D

Måndagstankar

2007-05-07 @ 16:13:49

Hemskt vad helgen springer ifrån oss. Den var ju här nyss. Jobbet har varit stökigt idag med massor av stök.
Regnet har blött ner oss ordentligt och våra hundar ville hellre ligga ute än inne i sin fina bod. Dom var dyngsura när jag kom hem.
Skall rusa in och tvätta av mig jobbet nu och sedan skall det promeneras i det blöta.
Snart semester...Behövs nu efter en lånngt mörkt vinterhalvår.
Har miljoner med tankar nu som rusar runt i mitt huvud..
Jobb,badrum,skithus,plank,tösen,honan,cement snickare och hans fanskap. Pratade med kakelsättaren idag vilket resulterade i att dom oxå är redo för dagen då allt skall hända...
Skall bli skönt när allt är över.....
Väntar BARA på ett start datum då allt börjar..

// D

Bilder

2007-05-06 @ 19:39:26

image127

image126

Skäll din skata

2007-05-06 @ 12:26:51

Solen strålar över vårt landskap idag. Hundarna får stå i hundgården och lapa lite sol. Men dom har fått en ovän nu dom små pälsdjuren, och denna i form av en skata.
Fågeln hoppar stolt runt deras hundgård och retar upp dom i den milda grad att jag snart får lägga mig på lur och "fånga"  fågeln. Och till er djurvänner så kommer kakaduan att fraktas till Överkalix med enkel biljett utan att bli skadad.
Just nu skäller bägge hundarna så förbannat att grannens hund också har hängt på.
I hela byn ekar nu skallet av hundar till synen av en stolt skata som trippar lätt utanför deras bur.

Skall ut och ta sommarbilder idag. Kommer på bloggen inom kort......

// D

Hjälp

2007-05-05 @ 16:07:52

Försöker att sitta här och vara lite seriös i mitt bloggande men det går inte då det ligger en stor hund under skrivbordet och snarkar ljudligt och FISER.

Jag flyr nu i panik långt upp i skogen för att lipa en skvätt under en gran..........................

// D

Dagens lycka blev en suck

2007-05-05 @ 13:04:41

Här var det tänkt att dagens bild med temat lycka skulle finnas. Men återigen så är det bloggtekniska problem med att lägga upp bilder. Tack blogg.se för att det bara funkar ibland.....

Skam den som ger sig. Kommer nog ett par bilder senare idag.

// D

Klarar du det idag?

2007-05-05 @ 12:12:41

Tänkte att du skulle få testa dina kunskaper lite. Att vi kör är ju självklart men hade vi klarat testet igen??
Klicka HÄR för att komma till testet.

Lycka till

// D

Ur betraktarens ögon

2007-05-04 @ 12:28:45

Har varit nere i staden idag. För att inhandla lite saker till huset. Och då jag ändå har tagit mig dit så körde jag inom ICA Maxi på hemvägen. Jag hade ju släpet med mig och inte en parkeringsplats var ledig och klockan var inte ens 11.
Tog en tur runt stan och körde återigen in på denna väldiga parkering med mer lycka än sist.
Väl inne så var det kaos som brukligt en fredag. En i personalen säckade ihop och fick åka på rygg med blåljus därifrån. Ungarna skrek och pensionärerna trängdes framför gratisproverna som sedvanligt är framdukade såhär innan helgen stundar. Någon sa förresten att helgen infaller egentligen lördag kväll 18:00.
Känns bra att vara så trygg i mig själv att jag kan stå och titta på detta spektakel på avstånd med ro i mitt sinne.
Har syndat idag på väg ut från Maxi,,,,,,,Hambis i bröd som jag fick helt för mig själv denna gången,, :)

Nu städa lite och sedan sola flinten på verandan en stund..... Trevlig fredag på eder alla där ute.

Här kommer dagens bild:

image124

// D

Grattis lille pöjk

2007-05-04 @ 09:14:03



Ett fyrfaldigt leve för Martin "volvo" Svensson
//D

Tack för hjälpen trötto

2007-05-03 @ 13:59:12

image123

Husses lille pojk skulle ivrigt hjälpa till med rivning och grävning idag.
Riv du husse så gräver jag..
Efter en stund smög jag mig fram och hittade honom helt slutkörd i hålet han aldrig hann gräva.
Och lön får han inte heller den latmasken:)

// D

Snarare nackskott än ryggskott

2007-05-03 @ 12:08:59

Då var jag igång igen. Sliter som en hund för att allt i och runt huset skall vara förberett inför dagen D då det är dags. Grävaren är beställd och fyllnadsmassorna likaså. Har tillbringat förmiddagen åt att bära cementplattor som väger bly. Hundarna står i hundgården och skäller sig hesa på en skata som sporadiskt flyger runt i trädgården bara för att reta hundarna.
Hittade en döing i dag oxå. I form av en överkörd ekorre. Synd...

// D

Tisdagstema

2007-05-02 @ 14:20:52

image122

Smak och lukt i perfekt harmoni.

// D

Telefonskoj

2007-05-02 @ 14:11:03

Har idag jagat runt likt en galen ko inför badrumsbygget. Var tvungen att ringa till min kontaktkvinna på banken så jag ringde och ringde utan svar. Tog sedan bakvägen genom kundtjänst och väl inne i telefonkön hör man en kvinnoröst som säger: Vi besvarar DITT samtal inom fem minuter,,,,,,,,,DU behåller DIN plats i kön,,,,,,,,,,,,,
,,,,,Vi gör ALLT vi kan för att din väntetid skall bli så kort som möjligt...........DU behåller DIn plats i kön,,,,,!?

Då tänkte jag att det vore väl ändå själva f-n om man inte skulle få behålla sin plats, och eftersom dom gör allt dom kan för att besvara mitt samtal skyndsamt, undrar man ju hur dom skall behandla mitt samtal eftersom dom lovar näste man i kön att förkorta väntetiden??? Hej och välkommen till swedbank vad vill du???

Telefonkö är ibland ganska skoj tänkte jag idag. Och sedan hämtade jag posten och hade passande nog fått ett brev från mitt försäkringsbolag. Dom ville att jag skulle nappa på deras supererbjudande idag, nämligen att låna upp till två miljoner räntefritt i två månader....Vilket i sin tur betyder, handla likt en galning i två månader innan liemannen hämtar dig....

Men jag har iallafall beställt mig ett nytt bankkort idag:) Ett svart och fint visa kort.. Vad jag skall ha ett visa kort till??
Att visa upp såklart:=)

// D

Då är det dags.. eller?

2007-05-02 @ 08:13:29

Har ju som bekant jagat en snickarslusk i över ett år nu till vårt badrum. Och under resans gång har jag tröttnat mer än en gång. Och nu har jag hittat en nystartad firma som till ett bra pris och med glädje spikar ihop vårt bygge!
Detta innebär att jag står nu med tusen saker som skall fixas inom två veckor då bygget drar igång.
Och eftersom vi bara har en toalett så kommer vi INTE att kunna gå på dass på en månad!!! Eh vad gör vi nu?
Honan pratar om att fly till skogs och själv står jag här med mössan i handen och tittar på eländet.
Det här med toalett är ganska kul när man tänker på det. Vi är så bekväma av oss och så vana vid att ha el vatten och toalett, Men jag kan ju hyra ett skithus på hjul som står och gassar i solen:) det borde funka eller? Eh nej skulle inte tro det .
Tänk er själva att man behöver springa upp mitt i natten för att göra det ena eller andra. Kallt och djävligt och på med kläderna och pannlampan och ut i natten för att slå ner skinkorna i ett hyrd plastbalja som luktar fan...
Nej, jag springer nog till skogs jag med!!

// D