Föräldramöte och förvirrad pappa

2007-08-23 @ 21:49:33

Åkte till tösens skola ikväll och satte mig på utsatt tid i aulan för att lyssna på den nya rektorn.
Efter nästan en timma i aulan så visade det sig inte bättre än att det var niornas föräldrar som jag satt med och min tös går i åttan.

Rusade då fram till rektorn och skrapade lite med foten och förklarade att jag nog fått fel tid eftersom detta var niorna. Oj då utbrast hon och sa att hon skulle följa mig till deras klassrum där föräldrarna hade "lektion" nu.
Åttornas tid i aulan var ju för en timme sedan sa hon och nu har föräldrarna "lektion" i klassrummen.

Vi rusade upp för trapporna , och rektorn undrade vilken klass tösen gick i? eh sa jag svettig och förvirrad,,eh i C tror jag nog det var sa jag. Okej sa hon och knackade på dörren till ett fullt klassrum. Jag klev in och presenterade mig samtidigt som "fröken" såg tveksam ut och detta gjorde mig ännu mer förvirrad.  Vad heter din dotter hörde jag någon säga, Eh hur tänker du nu råkade jag säga=) Ja, vad heter din dotter sa hon igen?
Anna sa jag , och fröken förklarade med ett stort leende att jag hamnat i fel klass!!!

Alla föräldrarna log och undrade nog fan från vilken djävla planet jag kom från som inte ens vet i vilken klass min dotter går i !?

Till slut hamnade jag rätt och vid detta laget var min panna blank av svett och förvirrad ända ner till hålfotsinläggen.

Slutet gott allting gott förutom att jag missade fikat:)

Men jag vet att tösen gillar sin pappa för den han är.....Och jag henne......

// D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: