Tanken som räknas?

2007-08-29 @ 17:52:18

Tanken slog mig idag, stinkande av ångor. Jag klev ut i det fria. Där slog hon mig  mig med sin doft.
Rynkade lite på mina ögonbryn och lyfte upp henne precis där hon stod.
Hon gjorde inget motstånd utan lät mig hantera henne exakt som jag önskade.
Visst gnällde hon lite vid lyftet men det gjorde nog inget tror jag.
Jag la mig ner hos henne och betraktade varje liten del av hennes bakdel.
Reste mig igen och packade mig en snus och förstod att detta skulle ta tid.
Varje gång hon är på detta humöret så brukar det ta tid. Hur snabbt jag än försöker få det överstökat så bara står hon där och är. Kan inte göra mer snart känner jag.
Vårdar henne med kärlek och köper saker till henne ibland. Men ändå spelar vi inte i samma liga.
Vi har haft så kul och gjort så mycket bus ihop och det får inte ta slut här, inte nu..
Visst har jag varit tuff och hård ibland men det hör väl till?
Och du har också varit dum ibland med ditt lynniga humör.

Men nu så hjälpte jag henne av med en del av det hon hade på sig och lät henne lufta baken i det fria.
Och nu kan jag inte få ihop det som jag vill. Inte ikväll iallafall. Har inte det du kräver och då får det vara för ikväll.
Tänker inte jaga ihjäl mig för att du skall få som du vill.




Men i morgon skall du få det du kräver.
Slangklämmor och skarvrör och en ny fin tank som inte läcker. Och avgassystemet skall lagas och sedan är du fin igen. Dina bensinångor från din läckande tank är snart ett minne blott.
Och sedan tar jag ut dig på en tur igen.

Om du håller vill säga,,,min kära gamla Volvo

// D

Föräldramöte och förvirrad pappa

2007-08-23 @ 21:49:33

Åkte till tösens skola ikväll och satte mig på utsatt tid i aulan för att lyssna på den nya rektorn.
Efter nästan en timma i aulan så visade det sig inte bättre än att det var niornas föräldrar som jag satt med och min tös går i åttan.

Rusade då fram till rektorn och skrapade lite med foten och förklarade att jag nog fått fel tid eftersom detta var niorna. Oj då utbrast hon och sa att hon skulle följa mig till deras klassrum där föräldrarna hade "lektion" nu.
Åttornas tid i aulan var ju för en timme sedan sa hon och nu har föräldrarna "lektion" i klassrummen.

Vi rusade upp för trapporna , och rektorn undrade vilken klass tösen gick i? eh sa jag svettig och förvirrad,,eh i C tror jag nog det var sa jag. Okej sa hon och knackade på dörren till ett fullt klassrum. Jag klev in och presenterade mig samtidigt som "fröken" såg tveksam ut och detta gjorde mig ännu mer förvirrad.  Vad heter din dotter hörde jag någon säga, Eh hur tänker du nu råkade jag säga=) Ja, vad heter din dotter sa hon igen?
Anna sa jag , och fröken förklarade med ett stort leende att jag hamnat i fel klass!!!

Alla föräldrarna log och undrade nog fan från vilken djävla planet jag kom från som inte ens vet i vilken klass min dotter går i !?

Till slut hamnade jag rätt och vid detta laget var min panna blank av svett och förvirrad ända ner till hålfotsinläggen.

Slutet gott allting gott förutom att jag missade fikat:)

Men jag vet att tösen gillar sin pappa för den han är.....Och jag henne......

// D

Påkörd

2007-08-22 @ 15:28:25

Tror jag har blivit påkörd av en osynlig lastbil med släp, fullastad med betong. Känner mig tung i kroppen och gnistan har slocknat. Hann inte se om det var en lastbil eller om det är så att jag drömt alltihop!?
Herr Oskar hälsade på oss inatt. Hundarna blev oroliga eftersom dom inte lärt känna honom ännu. Jag vakade över dom till halv fyra i morse och rasade sedan ihop i sängen och vaknade upp,,påkörd!

Är ledig idag men saknar orken totalt. Åkte och handlade hundmat så de små liven slipper svälta. Sedan har jag ringt ett par synnerligen viktiga samtal ,fast det gick inget vidare... Trycker på repeteringsknappen i morgon förmiddag istället.
I morgon kväll är det föräldramöte i tösens nya skola, skall dit ensam och se var det är som händer på skolan.

Längtar tills snön lägger ett vackert täcke i trädgården så jag slipper se det höga gräset. Men klipp då!!
Nej inte nu,,,tar det sen...

// D

Elvis hyllning

2007-08-16 @ 20:00:03



// D

Lite info

2007-08-16 @ 19:44:41

Nu är det strax helg och det skall bli så gott. Tösen skall komma hit till helgen och då blir det väl bus som vanligt.
Honan åker iväg till Skåneland ett par dagar och hundarna får dras med mig.

Känner mig seg idag på grund av att ena vovven varit dålig och inte kunnat sova utan jämrat sig hela natten.
Men han blir snart pigg igen. Och då skall vi jaga katter och ta ett dopp i sjön.

// D

En ljusglimt i regnet

2007-08-13 @ 22:09:04

Nu har jag hittat en ljusglimt i allt regnande. Ett bländande sken med en känsla av kärlek och trygghet. Teamet i det lilla rosa huset skall förenas enligt följande:

Tack för du finns där , tack för din famn
jag rodde och fann den, jag hitta din hamn

Fingret var slitet men bländade snart
mitt liv här med dig, är helt underbart

Åren har gått ,och kärleken stor
vi väver och bygger, och teamet det gror

Lycka och motgång, fattig och rik
jag sitter här nu, och du är dig lik

Men nu är det dags, och nu ska det ske
mitt finger blir vackert, det skall du få se

Vi trär våra ringar , vi kysser varann
och inser att sagan, ja sagan blev sann

// D

Bajs

2007-08-13 @ 21:50:28

Har kommit på att jag har tappat min arbetsgnista. Lusten och glöden fanns inte där då jag kom tillbaka efter min semester.
Frågan är vad det är som gjort detta. Kan det vara så att jag jobbade på huset hela semestern från tidig morgon till sen kväll? Hade jag behövt vila istället och ladda mina batterier inför hösten?
Lite sent att tänka på nu kanske. Men jag åker till jobbet och gör det jag skall, men utan känslor.
Förut längtade jag tillbaka och klättrade på väggarna här hemma sista semesterveckan.

Hur som helst så kom jag på mig själv att riva nästa del i huset nu när nybygget äntligen var klart. Nu skall det gipsas och målas och golven skall slipas a´la skitsnyggt. Om jag är tokig??? Svar : Johan Adam!

Min hund har fått ett eksem som verkar hålla i sig. Det varar skulle man kunna säga. Så nu blir det till att jaga veterinär i morgon bitti..

Annars är allt som vanligt..... 

// D

Svettpärla?

2007-08-11 @ 19:58:10

Råkade hamna bakom en dam på Lidl igår. Hon och hennes gubbe hade handlat inför helgens mångfald och var liksom de flesta andra stressade såhär lagom innan helgen.
Och jag som inte lider av stress sket väl i vilket där jag stod med min nyinförskaffande morotslimpa.
Kärringen stank av svett och jag visste inte om eller när eller vart jag skulle kräkas då jag nu fått en överdos av svett. Backade ett par steg och råkade då gå in i en annan dam som stod där med en sprängfylld vagn mad varor. Det var då som det hände, tog ett djupt andetag för att slippa svettlukten och drog in ett moln av parfym istället.
NU DÖR JAG TÄNKTE JAG DÄR JAG STOD. 

Jag vet att det finns folk som hat sjukdomar som gör att dom svettas ihärdigt, vet också att det finns folk som inte har något luktsinne.
Men nu kände jag för att skrika ut mitt budskap att det finns tvål som fungerar och att man inte behöver bada i billig sliskparfym. Puffa lite lätt och alla är nöjda.....NOT. 
Nu menar jag inte att alla damer stinker men jag har ett budskap till alla er som drabbats av samma sak som jag. Och det är att stå för er åsikt och skrika ut ert budskap om ,och till alla dom som stinker av parfym.....

 Höll fan på och dö inne på affären....

// D

Sommar vs Höst

2007-08-08 @ 16:27:38

image242


image243


image244

// D

Näramusenupplevelse

2007-08-04 @ 23:20:38

Satte mig på stenen likt alla andra kvällar då killarna skall kissa sista skvätten innan John Blund kommer och vaggar dem till ro. Såg henne svepa förbi mig där jag satt. Tystnaden la sig över mig och skuggorna lekte över mitt huvud. Månen lyste stark och nästan bedövade mina ögon. Kände vind-draget på min kind och såg skuggan försvinna över gräset.
Jag ryggade tillbaka av vindpusten som svepte öven min kind. Vem eller rättare sagt, vad var det ,tänkte jag där jag satt? Skuggorna som cirklade runt i månljuset över  mitt huvud kändes läskiga. Dom flög så obehindrat och enkelt såg det ut som. Då hände det igen, Hörde vingar som slog och vind som lättsamt strök över mitt ansikte.

Fladdermössen är på jakt ikväll. Insekterna har inte en chans över dessa överljudskreatur som svävar runt mig.

image241

// D

Semestergnäll

2007-08-02 @ 21:30:53

Min semester är slut och jag jobbar igen sedan ett tag. Att sedan min semester nästan fullständigt regnade ihjäl mig rör mig inte i röven. Det är ju fortfarande semester ju. Och så fort jag klev in på jobbet så började illvilliga kommentarer att hagla över mig. Hahaha , och din semester då??? har det regnat på dig?? Hahaha.

Jag älskar regn och rusk men visst kan det vara lite sol ibland som värmer min enorma kropp. Vad vinner man på att jämra sig över vädret som vi ändå inte rår på? Skiter i om det så regnar oceaner på min semester sa jag till dom. Satt på jobbet och lät kaffemuggen värma mina kyliga händer samtidigt som jag lutade mig tillbaka, och lät regndropparna glida av min rakade skalle. Orkar inte, och vägrar att lägga energi på just sånt som jag inte kan rå på.

Ikväll sitter jag återigen vid datorn och hör regndropparna smeka mitt nylagda plåttak utanför. Hundarna sover och honan jobbar. Matlådorna står redo i köket för att fyllas med ugnsbakad lax och lite annat gottis. Livet leker och jag är överviktig:) Och,,,,,, Skitsamma för nu mår jag bra och allt känns toppen eftersom det blir vad jag gör det till.
Imorgon studsar jag upp ur sängen och glider igenom ännu ett arbetspass med kaffet som min bästa vän.

Funderade även på varför ingen läser och skriver kommentarer på min blogg längre? Men så slog det mig att jag har ju inte brytt mig om andras bloggar vilket genast resulterar i en tystnad av tomhet.
Och återigen är det vad jag gör det till och cirkeln är sluten:)

Ha en underbar dag för det har jag
Sa jag att min bil gått sönder ? Lalalaaalalaaaa
image240

// D


 

Idiot

2007-08-02 @ 18:40:06

Var inne på en av TELENORS butiker idag. Där står en stackars tjej som har köpt en telefon nyligen för 6000:- kontant och den fungerade inte. Hon har skickat iväg den tre gånger och fick till slut en helt ny som inte heller fungerade.. Och då hade personalen i butiken skickat ett sms till henne och sagt att hon skulle få pengarna tillbaka. Men nu sa killen att han inte hade skickat ett sådant sms till henne.
Cool som hon var så tog hon upp en telefon och läste högt för allt och alla:) Visst stod där så......
Men då blev killen förbannad och sa att hon kunde få tolka det hur hon ville för det var inte så han menade???

Fan vad trött man blir va?

Har nu äntligen lärt mig att bilhandlarna ligger numera på en andraplats på lurendrejerilistan
Mobiltelefonsäljarna ligger på topp....

Under tiden så gav han sin polare långt under halva priset för en ny telefon med tillbehör samt att polarens tjej fick handla till snuskigt låga priser... Och detta hördes tydligt... Men jag då?? Och alla andra i butiken då?
Varför skall vi betala fullpris för.. Jag tackade för mig och lämnade skithålet.......

// D

Man skulle varit hund

2007-08-01 @ 20:40:54

image239

Man skulle ha varit en hund istället.
Få sova och leka likt det barn som vi alla har inom oss.
Mat och kel tillhör vardagen för de flesta vovvar...
Och om jag nu inte blir hund i mitt nästa liv så vill jag bli dräng... Så det så!

// D

Tungt

2007-08-01 @ 20:32:37

Min gräsklippare har dött!!!
Tänka sig gott folk. Den driver inte av sig själv längre, vilket i sin tur innebär att jag får slita ihjäl mig för att förflytta mig en meter. Och till alla er som inte tycker att detta är ett problem skall tilläggas att eftersom vi haft en sådan dyngsyr sommar så har gräset frodats och växt långt utav helvete. Klippa blött grär är att likna vid att slicka på ett elstängsel, dvs inget som kan rekomenderas.
Klippte en stund ikväll och det blev tyngre och tyngre. Till slut stod jag där och frustade likt en brunstig älgko och stirrade med illröda ögon.
Gräs,,,,,,,,detta djävulens påfund. Man pratar stolt på jobbet hur stor tomt man har och sedan gråter man sig till sömns för att man inte hinner ta hand om den..Nej, nu skall det bli bot och bättring. Klipparen skall säljas till förmån för de mossbeklädda stenarna uppe i backen och sedan skall jag ta min gitarr och sätta mig på gator och torg för att spela och sala ihop till en ny klippare...

Risken är att någon får betala för att få ut mig ur häktet sedan..

Halva världen svälter , och delar vi upp den andra hälften i två delar så är det krig i den ena och i den andra så lever dom flott.
Vad tillhör jag då??? Jag som också lever och har ett I-lands problem a`la klippare.

Är inte jag värd något bättre som  typ en ultra fluff megasuperduper klippare med automatisk start och en laser som ser till att gräset alltid håller rätt längd..???

Nej, jag får ställa mig i duschen och drömma vidare och inse att det kommer en arbetsdag i morgon oxå...

Eller blir det till att köpa en get... Tanken har ju funnits där ett tag...


// D