Torsdagskul

2006-11-30 @ 21:56:34

Steg upp med tunga ögon imorse. Har varit mycket jobb senaste veckan. Åkte till jobbet utan att äta frukost. Min kollega hade varit och köpt frallor som han stolt gav mig där jag satt med händerna runt min kaffekopp.Normalbilden för mig är en balja kaffe i kroppen INNAN jag erövrar världen.

Efter jobbet var det dags att besiktiga min gamla Volvo som troget rullar på i vått & torrt.Det gick bra förutom en liten detalj som måste fixas. Bilen är inte ny och vacker ,men betald sedan länge och bara det känns ju bra.
Var även nere med Honan på ICA Maxi ikväll. Jag råkar ju alltid ut för något dumt ,tråkigt eller kul där.
Idag gick jag lugnt och plockade varor medan Honan försvann hela tiden som hon brukar när vi är och handlar.Hon uppslukas av alla varor och intryck att hon nästan blir radiostyrd.Hon kommer på något som vi behöver och vips så är hon försvunnen. Att vi sedan stod och kollade i köttdisken spelar ingen roll.*ler*

Allt var lugnt och bra ända tills vi kom ned till grönsakerna. Jag stod och plockade ned svamp i min papperspåse när det hände. Helt utan förvarning kommer där en gammal dam bakom mig i HÖG fart och PANG, hon kör in i mig med sin kundvagn så det bara visslade om det.Mitt ben vek sig och det gjorde skitont. Det enda hon gör är att hastigt backa undan för att föröka ta sig förbi mig igen.Inte ett ord inte en ursäkt kom där från hennes läppar, själv behöll jag mitt lugn i ca tjugo sekunder tills det att den "rara"tanten hunnit iväg. Grr!!!

Jag tänker klä ut mig till ett knippe bananer och nästa gång tanten kommer förbi skall jag ömsa skinn så hon åker i golvet!! *hehe*

ZZZZöndag

2006-11-26 @ 22:26:48

Då var det söndag igen. Måndagen kommer allt närmare med allt vad det innebär. Har haft min dotter här i helgen och det  var mysigt. Vi hade filmkväll igår och vi hann med tre filmer innan John Blund slog ner oss.

Hundarna ligger och tittar på mig nu med stora ögon då jag nyss fräste till mig en grillkorv. Husse skall ingen korv ha tänker dom ,och smider säkert stora planer på hur dom skall göra för att lura av mig korven.
Känner mig tom nu när tösen är hemma hos sig och Honan jobbar, jag fungerar inte riktigt utan dom känns det som.
I morgon är det träningsdags igen.Varannan dag är det styrketräning vare sig jag vill eller inte. Inte för att jag vill bli stor och stark utan för att min kropp skriker efter det. Efter en timmes träning och en avslutande bastu känner jag mig frisk och ljummen i hela kroppen.
Det är ganska kul när jag som är två meter lång och bredaxlad kliver in på gymmet eftersom det tydligen är så att ju större du är desto starkare är du. Själv anser jag att ju större du är , desto tyngre faller du!

Det är många killar som glider förbi mig där jag sitter för att se hur mycket vikter jag lagt på maskinen jag sitter vid. Vem orkar bry sig om sånt? Visst ,jag är stor men det innebär inte att jag är där för att visa någon hur stark jag är.
Jag tränar för min skull vilket innebär att jag skiter fullständigt i hur mycket de andra lyfter eller vad dom överhuvudtaget gör där.
Jag mår bra av det jag gör och det tänker jag fortsätta med!
Eftersom jag inte är en "inne"kille så förstår jag nog inte riktigt det här gymspråket som talas här.
En tjej är sminkad från topp till tå och putar hejdlöst med rumpan så fort hon tar i en vikt, men hon glider mest omkring och pratar med en väl utvald skara av människor. Vem sminkar sig för att gå på gym?
Jag kanske är taskig nu men jag fattar inte varför man gör sig till så förbannat med allt detta smink som ändå bara droppar av henne när hon blir svettig!? Fast nu är det ju så att hon lyfter väldigt sparsamt och pratar mest. Det är kanske därför hon kan sminka sig så,eftersom hon aldrig hinner bli svettig?

Ungdomarna har även dom börjat träna nåt hejdlöst. Sist såg jag flera stycken stå och heja på en kille som försökte lyfta hur mycket som helst. När detta inte gick skrattade de andra åt honom och vips så var det nästa killes tur. Någon borde nog förklara för dem vad som kan hända om man inte är lite försiktig med dessa tyngder.
Det är nog så att detta är en samlingspunkt för många människor,en plats där man inte behöver vara sig själv. Lägga på några extra kilon så fort någon tittar för att sedan svära ve och förbannelse när träningsvärken kommer.
Nej, jag är glad över att jag är som jag blivit, nämligen mig själv!

Glädje

2006-11-24 @ 20:29:08

Har idag hämtat min dotter som är hos mig varannan helg*ler*.
Hon sprider glädje och gör mig lycklig varje gång vi ses.
Idag åkte vi till ICA Maxi för att Fredagshandla sånt som vi inte behöver.
Eftersom jag är en oerhört lugn kille så är det ganska kul att se alla dessa människor som just nu i skrivande stund blivit offer för den otäcka julhandelhysterin.
Spring snabbt fram och tillbaka helt okontrollerat mellan hyllplanen och fräs gärna illvilliga kommentarer om dina medmänniskor.
Dra sedan kundvagnen mot alla diskar och riv ner halva inredningen samt stoppa ned HELA handen i en lämplig lösgodislåda och tryck munnen full med ursäkten "jag är gammal och har jobbat ett helt liv. kom inte här och tyck"
När detta sedermera är gjort glider man till kassan för att morra om att leverkorven är slut och för att dasspappret lämnar rivmärken på skinkorna.

Småbarnsföräldrar springer hejdlöst omkring och lägger tillbaka sådant som dom inte avser köpa till sina barn med ursäkten"Tomten kommer ju snart".
Att ungarna sedan skriker som om dom legat i salt hör ju inte hit.

När jag sedan lyckats plocka ihop alla mina varor och återigen passerat kassalinjen utan anmärkning på min scanner börjar det stora äventyret, nämligen att ta sig ut ur butiken!!
Mellan kassorna och entrédörrarna står nu en stor skara skärrade människor och pratar med bekanta och deras griniga ungar. Kundvagnarna står nu kors och tvärs genom hela entrén och mitt i detta kaos står en helt oberörd man med ett leende på läpparna och samlar in pengar åt Röda Korset.
Jag tar ett djupt andetag och greppar min dotters hand och trixar mig ut mellan allt folk.
Väl utanför ligger cigarettröken tät då de flesta rökare envist måste tända sin cigg precis utanför butiken.
På parkeringen står det bilar på de mest otänkbara ställen,någon kör mot enkelriktat,ett barn skriker samtidigt som jag ser en hundägare slita i kopplet  på sin hund.

Jag ÄR härdad och tycker att detta julbeteende är ytterst lärorikt för mig samtidigt som jag inser att det snart kommer en fredag till!! SUCK!

Solnedgång

2006-11-22 @ 16:05:52

Solnedgång


Tog hundarna till havet för att tömma mitt huvud på alla tankar.
Hundarna nosade och var lyckliga. Själv lutade jag mig tillbaka och njöt.

Premiär

2006-11-19 @ 19:04:02

Satt idag och funderade på om jag inte skulle ta och skaffa mig en blogg.Vart man än vänder sig i dag finns det bloggar om allt eller inget.
Tänkte att nu är det min tur att tömma min hjärna på vardagens alla äventyr och bestyr som jag råkat ut för,
problemet var bara att nu när bloggen är skapad är huvudet tomt på precis allt. Vad skall jag skriva om?
Var är alla mina tankar och funderingar när man behöver dem som mest? Så nu sitter jag här med min tomma skalle och skriver om något som inte finns där. Knepigt det här med bloggen då jag inte vet vad jag skall ha den till!

Men detta är trots allt en premiär och då får det va som det inte blev.